Először is szeretném megköszönni annak a maroknyi emberke csoportnak, akit érdekel és olvasgatja a blogomat, remélem jövőre is így marad...:)

Mindenkinek nagyon boldog, sérülésmentes és edzésekben, sikerekben gazdag 2012-es évet kívánok!!!!!

A saját céljaimról pedig annyit, hogy szeretném megtanulni még azt a néhány, ám de igen fontos hiányzó láncszemet a CF repertoárjából, ami nélkül nem élet az élet!!! :D:D HSPU, MU, DU (még jobban) és Rope Climb...... Továbbá nagyon boldoggá tenne, ha azon a vonalon, ahogy elkezdtük csinálni a Testakadémia Szegedet, haladna tovább, és nőné magát egy hatalmas funkcionális edzés közösséggé!!!! :).......és végül természetesen jövőre is folytatom a paleo életvitelt, hiszen ennél tökéletesebb rendszer nem létezik, és remélem minél többen lesznek a csapatból, akik átállnak az IGAZI étrendre, amire ki lettünk találva...:D 

Mégegyszer: BUÉK mindenkinek!!!!

Szerző: börni  2011.12.31. 17:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bgtraining.blog.hu/api/trackback/id/tr653509922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása